Felkészülés: James bólintott, Bale bombázott – nyert a Real a Spurs ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.04. 20:21
null
Bale jól kitolt volt klubjával (Fotó: Action Images)
A Real Madrid labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte a müncheni Audi-kupán a Tottenham Hotspurt James Rodríguez és Gareth Bale góljával.

Mezbemutatásra használta a Tottenham a Real Madrid elleni meccset, a Spurs harmadik számú, lila dresszét mutatta meg a nagyközönségnek az Audi-kupa első mérkőzésén. Az angolok kezdtek helyzettel, de Erik Lamela nem találta el a kaput, a másik oldalon pedig Jesé kapta telibe a lécet, majd tornáztatta meg Michel Vorm kapust.

A holland kapuvédő fogta, amit foghatott, de eljött a 36. perc, amikor padlót fogott: Isco jobb oldali beadását az elalvó védőket megelőző James Rodríguez fejelte az ötösről a Tottenham hálójába, megszerezte a vezetést a Real. A másodikra a hajráig kellett várni: Gareth Bale gondolta úgy, hogy megkeseríti volt klubja életét, és a 79. percben lendületesen a védelemre vezette a labdát, majd egy távoli lövéssel el is döntötte a mérkőzést.

AUDI-KUPA
Real Madrid (spanyol)–Tottenham Hotspur (angol) 2–0 (1–0)
München
, Allianz Arena.
Real Madrid: Casilla – Danilo, S. Ramos (Ascensio, 68.), Varane, Marcelo (Arbeloa, 60.) – Modric (Cserisev, 60.), Kroos (Casemiro, a szünetben) – Bale (Mayoral, 82.), Isco (Nacho, 68.), James Rodríguez (Vázquez, a szünetben) – Jesé (Illarramendi, 60.)
Tottenham: Vorm – Walker, Alderweireld, Wimmer (Vertonghen, a szünetben), Rose – Alli (Winks, 69.), Dier (Bentaleb, a szünetben) – Dembelé, Lamela (Chadli, a szünetben), Eriksen (T. Carroll, 69.) – Kane (Onomah, 86.)
Gólszerző: James Rodríguez (36.), Bale (79.)

A MÁSIK ELŐDÖNTŐBEN
Bayern München (német)–AC Milan (olasz) 3–0 (1–0)

A 3. HELYÉRT
Augusztus 5., szerda, 18.15: AC Milan–Tottenham Hotspur
DÖNTŐ
Augusztus 5., szerda, 20.45: Bayern München–Real Madrid

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik