Felkészülés: Buzsáky gólt rúgott, nyert a Werder, gálázott az MU, OM kettős - keddi eredmények

Vágólapra másolva!
2011.08.02. 23:53
Címkék
Két magyar vonatkozású nemzetközi felkészülési mérkőzést is játszottak Európa-szerte az élvonalbeli futballcsapatok. Honfitársaink közül Nagy Dániel fél órát játszhatott a Valencia ellen, Buzsáky Ákos pedig gólt rúgott a Crawley-nak.

Hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a fiatal támadó középpályást, Nagy Dánielt is soraiban tudó Hamburg a Valenciától, de jó hír, hogy a magyar játékos több mint fél órát kapott edzőjétől a bizonyításra. Egy másik német gárda, a Werder Bremen egy góllal legyőzte az Everton együttesét, az angol élcsapatok közül a Sunderland idegenben két góllal győzött, a Queens Park Rangers játékosa, Buzsáky Ákos pedig góllal segítette csapatát a „bajnokok csatájában".Nagy Dánielt is soraiban tudó Hamburg a Valenciától, de jó hír, hogy a magyar játékos több mint fél órát kapott edzőjétől a bizonyításra. Egy másik német gárda, a Werder Bremen egy góllal legyőzte az Everton együttesét, az angol élcsapatok közül a Sunderland idegenben két góllal győzött, a Queens Park Rangers játékosa, Buzsáky Ákos pedig góllal segítette csapatát a „bajnokok csatájában".

Franciaországban lépett fel a Manchester United, és ezúttal a fellépett szó igazán találó, hiszen jótékonysági mérkőzést vívott a hátrányos helyzetű emberek javára az MU és az Olympique Marseille.

A két csapatban csupán néhány játékos lépett pályára az első csapat keretéből, a jóval tartalékosabb angolok kapuját jellemző módon Fabian Barthez védte – jó volt látni, hogy semmit sem változott, hiszen néhány bravúr után hajmeresztően könnyelmű dolgokat művelt a labdával. A sportértéket nem jelentő találkozót egyébként a hazaiak nyerték 8–2-re.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
CSZKA Szófia (bolgár)–Atromitosz (görög) 2–1
Arisz (görög)–Paralimni (ciprusi) 0–1
Omonia Nicosia (ciprusi)–Xanthi (görög) 1–1
Sporting Gijón (spanyol)–Valladolid (spanyol) 3–2
Hamburg (német)–Valencia (spanyol) 1–2
Werder Bremen (német)–Everton (angol) 1–0
Crawley (angol)–QPR (angol) 2–4
Hartlepool (angol)–Sunderland (angol) 1–3
Luton (angol)–Parma (olasz) 0–2
Bromley (angol)–Crystal Palace (angol) 2–4
Levante (spanyol)–Penarol (uruguayi) 0–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik