Felkészülés: a „törőcsikes” Vasas egy góllal kapott ki az iráni válogatottól

Vágólapra másolva!
2010.07.17. 23:37
Címkék
Az ausztriai edzőtábor zárásaként szombaton a Vasas az iráni labdarúgó-válogatott ellen játszott felkészülési mérkőzést. A vasassc.hu tájékoztatása szerint az angyalföldiek 1–0-s vereséget szenvedtek.

Az iráni válogatott spanyol légiósait leszámítva a legerősebb összeállításban lépett pályára a magyar csapat ellen. A korábbi ázsiai aranylabdás, a Bayern Münchenben is megforduló Karimi csak a kispadon foglalt helyet a mérkőzés elején, aztán becserélték, és az ő gólja döntötte el a találkozót.

A vasassc.hu tájékoztatása szerint a találkozó előtt a hangosbemondón keresztül elmondták, hogy hatszoros bajnok és négyszeres kupagyőztes csapat érkezett Magyarországról. Ami igaz is, csak éppen a következő információ – mely szerint a klub legnagyobb legendája Törőcsik András – volt hamis...

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
IRÁNI VÁLOGATOTT–VASAS 1–0 (0–0)
Bad St. Leonhard, 150 néző
Vezette: Schellander (Leitner, Wieser)
Irán: Mirzapur – Hosszeini (Hejdari), Noszrati, Omranzadeh, Asdzsari (Hadszati) – Nuri (Rezai), Hadadifar (Ali Karimi), Mobali (Mejdavudi), Halatbari (Asobi) – Zanidpur (Noruzi), Anszarifard
Vasas: Végh (Tulipán) – Balog, Arnaut, Gáspár (Kovács G.), Miluesnics (Polényi) – Bakos, Pavicsevics, Arsics (Mundi) – Hrepka (Beliczky), Ferenczi (Majoros), Stajics (Pantskhava)
Gólszerző: Ali Karimi (53. perc)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik