Eurofutball: mumusa megállította a Dinamót pazar sorozatában

Vágólapra másolva!
2011.10.14. 22:19
Címkék
Elveszítette veretlenségét a Dinamo Zagreb a horvát labdarúgó-bajnokságban: a címvédő a Zadar vendégeként kapott ki 2–1-re a 11. forduló péntek esti mérkőzésén.

A zágrábiak Fatosz Becsiraj találata révén megszerezték a vezetést a 15. percben – 214 perc után ez volt az első góljuk Zadarban. Luka Begonja még a szünet előtt válaszolt, majd az 56. percben Ivan Santini, a horvát góllövőlista éllovasa szabadrúgásból belőtte a Zadar győztes gólját.

A megelőző négy Zadar–Dinamo meccsen összesen egy gól született, azt a Dinamo szerezte – a fővárosiakat az elmúlt négy alkalommal is megkínzó, és most hat év után újra legyőző zadariak azért a vereségért is visszavágtak. A címvédő Dinamo április 16. óta először kapott ki a bajnokságban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
BULGÁRIA. Hét vereség után előbb az első döntetlen lett meg, pénteken pedig az első győzelem is – ettől még súlyos helyzetben a Beroe. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÁKIA. Augusztus vége, immár hat forduló óta tart a nyitraiak nyeretlenségi sorozata a bajnokságban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
UKRAJNA. A 93. percben szerzett gólla nyert az Illicsivec, ezzel öt helyet ugrott előre. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik