Eurofutball: Futácsot nem lehet tartani, győztes gól a kupában

Vágólapra másolva!
2016.10.26. 18:13
Futács Márkó csapata, a Hajduk Split bejutott a legjobb nyolc közé a Horvát Kupában, miután idegenben 2–1-re legyőzte a másodosztályú NK Solint. A vendégek győztes gólját a 71. percben a magyar támadó szerezte, aki végigjátszotta a meccset.

Futács Márkó az utóbbi időben nagyszerű formában futballozik, az előző öt tétmérkőzésén négy gólt jegyzett.Futács Márkó az utóbbi időben nagyszerű formában futballozik, az előző öt tétmérkőzésén négy gólt jegyzett.

HORVÁT KUPA, NYOLCADDÖNTŐ
NK Solin (II.)–Hajduk Split 1–2

LENGYELORSZÁG. A Gyurcsó Ádámot is soraiban tudó Pogon Szczecin 2–1-re nyert a harmadik vonalban szereplő Puszcza Niepolomice vendégeként a Lengyel Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé. A magyar válogatott szélső a szünetben állt be, amikor csapata 1–0-ra vezetett.

LENGYEL KUPA, NEGYEDDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
Puszcza Niepolomice (III.)–Pogon Szczecin 1–2

ROMÁNIA. Bőle Lukács együttese, a CSM Politechnica Iasi készülhet a nyolcaddöntőre a Román Kupában, mivel szerdán két góllal megverte harmadosztályú ellenfelét.

ROMÁN KUPA, A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT
Metalurgistul Cugir (III.)–CSM Politechnica Iasi 0–2

SVÁJC. A Vécsei Bálintot a második félidőben bevető Lugano idegenben 2–0-ra kikapott a másodosztályú Aarautól, így nem jutott be a legjobb nyolc közé a Svájci Kupában.

SVÁJCI KUPA, NYOLCADDÖNTŐ
Aarau (II.)–Lugano 2–0

AUSZTRIA. Szántó Tamás együttese, a Rapid Wien magabiztos, négygólos győzelmet aratott másodosztályú riválisa vendégeként. A magyar korosztályos válogatott támadó végigjátszotta a mérkőzést.

OSZTRÁK KUPA, NYOLCADDÖNTŐ
FC Blau-Weiss Linz (II.)–Rapid Wien 0–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik