Eurofutball: a hajrában bukta el a kupadöntőt a Slovan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.29. 22:45
A Szlovák Kupa 2015–2016-os kiírásának döntőjében a Trencín 1–0-s hátrányból 3–1-re nyert a Priskin Tamást nélkülöző Slovan Bratislava ellen, így megvédte a címét. Törökországban a sérült Dzsudzsák Balázs csapata, a Bursaspor 1–1-es döntetlent játszott a Galatasarayjal, míg Portugáliában a Benfica újabb lépést tett a bajnoki cím felé.

A Szlovák Kupa döntőjében a bajnokság első helyén álló Trencín és az őt üldöző Slovan Bratislava találkozott egymással. A gól nélküli első félidő után a Slovan szerzett vezetést, ám a trencséniek a 77. percben egyenlítettek, majd tíz perccel később a vezetést is megszerezték, végül a 93. percben döntötték el végleg a kupa sorsát. Priskin Tamás sérülés miatt nem lehetett ott a a pozsonyi együttes keretében.Szlovák Kupa döntőjében a bajnokság első helyén álló Trencín és az őt üldöző Slovan Bratislava találkozott egymással. A gól nélküli első félidő után a Slovan szerzett vezetést, ám a trencséniek a 77. percben egyenlítettek, majd tíz perccel később a vezetést is megszerezték, végül a 93. percben döntötték el végleg a kupa sorsát. Priskin Tamás sérülés miatt nem lehetett ott a a pozsonyi együttes keretében.

SZLOVÁK KUPA
DÖNTŐ

Slovan Bratislava–Trencín 1–3

Törökországban a Dzsudzsák Balázst sérülés miatt nélkülöző Bursaspor hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Galatasarayjal, míg a Futács Márkónak több havi fizetésel tartozó Mersin Idman Yurdu sorozatban ötödik vereségét szenvedte el a bajnokságban, ahol továbbra is sereghajtó.

TÖRÖKORSZÁG, SÜPER LIG
31. FORDULÓ

Rizespor–Mersin 2–0
Bursaspor–Galatasaray 1–1
Az élcsoport:
1. Besiktas 70. pont (30 mérkőzés), 2. Fenerbahce 67 (30 m.), 3. Konyaspor 59 (30 m.) ... 6. Galatasaray 45 ... 10. Bursaspor 39

Portugáliában a Benfica Jardel góljával 1–0-ra legyőzte a Guimarest, így egy lépéssel közelebb került története 34. portugál bajnoki címéhez, hiszen öt pontra növelte az előnyét a hétvégén a Portónál vendégeskedő Sportinghoz képest.

PORTUGÁLIA, PRIMEIRA LIGA
32. FORDULÓ

Benfica–Guimares 1–0
Az élcsoport:
1. Benfica 82 pont, 2. Sporting 77 (31 mérkőzés), Porto 67 (31 mérkőzés)

OROSZORSZÁG, PREMJER-LIGA
26. FORDULÓ

Dinamo Moszkva–Amkar Perm 0–0

ANGLIA, CHAMPIONSHIP
45. FORDULÓ

Birmingham–Middlesbrough 2–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik