Eurofoci: Bogdán erről a gólról tényleg nem tehetett – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.24. 00:02
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) kilencedik fordulójában Bogdán Ádám csapata, a Wigan Athletic idegenben 1–0-ra kikapott a Preston North Endtől, ezzel továbbra is kieső helyen áll.

A mérkőzés egyetlen gólja a hetedik percben született, amikor Aiden McGeady ártalmatlan lövése irányt változtatott Jordan Hugill lábán, és a labda Bogdánt becsapva a kapu közepébe vágódott.Jordan Hugill lábán, és a labda Bogdánt becsapva a kapu közepébe vágódott.

A legutóbbi hat mérkőzésén egy pontot szerző Wigan maradt a 22. helyen a Championshipben, és csak jobb gólkülönbségével előzi meg az egy meccsel kevesebbet játszó Blackburnt és a Cardiffot.

A WIGAN VESZTÉT JELENTŐ GÓL


Jordan Hugill GOAL Preston 1-0 Wigan 23.09.2016 by football365Life1

A lengyel bajnokságban Guzmics Richárd (Wisla Kraków) és Nikolics Nemanja (Legia Warszawa) csapata egymással csapott össze, ám a találkozón nem született gól. A legnagyobb lehetőséget a krakkói együttes támadója, Denis Popovic puskázta el, aki a 83. percben tizenegyest hibázott. Guzmics végigjátszotta a mérkőzést, Nikolics a 82. percig volt a pályán.

A francia másodosztályban a Bese Barnabást védekező középpályásként bevető Le Havre idegenben 1–0-ra legyőzte az Auxerre-t, ezzel fellépett a hatodik helyre.

ANGLIA, CHAMPIONSHIP
9. FORDULÓ
Preston North End–Wigan Athletic 1–0

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
10. FORDULÓ
LKS Nieciecza–Wisla Plock 0–0
Wisla Kraków–Legia Warszawa 0–0

FRANCIAORSZÁG, LIGUE 2
9. FORDULÓ
Auxerre–Le Havre 0–1

PORTUGÁLIA, 6. FORDULÓ
Porto–Boavista 3–1
Sporting CP–Estoril 4–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik