ESM: Messi, Van Dijk, Lewandowski – a novemberi álomcsapat

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.12.06. 18:44
null
Jamie Vardy nagyszerű formában futballozik (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – ezúttal is megválasztották az elmúlt hónap álomcsapatát.

 

Az Aranylabda-gála főszereplői nem maradhattak ki a novemberi álomcsapatból: Lionel Messi 12, Virgil van Dijk 11 szavazattal került be. A továbbra is megállíthatatlannak tűnő Robert Lewandowski ezúttal is ott van a támadók között.

Október után novemberben is tarolt a Leicester City: az előbbi hónapban ketten, ezúttal pedig hárman kaptak helyet a legjobb gárdában – Kapser Schmeichel, Caglar Söyüncü és Jamie Vardy képviseli a „rókákat”.

AZ ESM NOVEMBERI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)
Kasper Schmeichel
(Leicester City, 3 szavazat) – Serge Aurier (Tottenham, 3 szavazat), Virgil van Dijk (Liverpool, 11 szavazat), Caglar Söyüncü (Leicester City, 3 szavazat), Andrew Robertson (Liverpool, 4 szavazat) – Hakim Zijes (Ajax, 4 szavazat), Toni Kroos (Real Madrid, 4 szavazat), Federico Valverde (Real Madrid, 4 szavazat), – Lionel Messi (Barcelona, 12 szavazat), Robert Lewandowski (Bayern München, 10 szavazat), Jamie Vardy (Leicester City, 3 szavazat)

Az októberi álomcsapatot itt tekintheti meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik