ESM: CR és még 2 Real-játékos a hónap álomcsapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.02. 11:43
null
Cristiano Ronaldo ebben a szezonban először került be a hónap álomcsapatába az ESM-nél (Fotó: Action Images)
Az Európai Sport Média szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – novemberben is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelyben a Real Madridból hárman, a Chelsea-ből ketten kaptak helyet.

 

A legtöbb szavazatot Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszisa kapta, aki klubjában és a portugál válogatottban összesen hét gólt szerzett a múlt hónapban, abból hármat az Atlético Madrid elleni városi derbin. Rajta kívül még Raphaël Varane és Marcelo került be a királyi gárdából november álomtizenegyébe.

A Premier League-ben listavezető Chelsea-ből Thibaut Courtois és David Luiz fért be a hónap csapatába, amelyben a Bundesligában veretlenül éllovas RB Leipzig alapembere, Emil Forsberg is helyet kapott.

Az októberi csapatból csak Edin Dzeko őrizte meg a helyét.

AZ ESM NOVEMBERI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)
Thibaut Courtois
(Chelsea, 8 szavazat) – Djibril Sidibé (Monaco, 4), Raphaël Varane (Real Madrid, 4), David Luiz (Chelsea, 4), Marcelo (Real Madrid, 4) – Emil Forsberg (RB Leipzig, 8), Philippe Coutinho (Liverpool, 6), Suso (Milan, 4) – Cristiano Ronaldo (Real Madrid, 10), Edinson Cavani (PSG, 6), Edin Dzeko (AS Roma, 5)

A SZEPTEMBERI ÁLOMCSAPAT
AZ OKTÓBERI ÁLOMCSAPAT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik