Emlékezés: U13-asok és öregfiúk a Novák Dezső-tornán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.20. 19:06
Február 21-én, szombaton első ízben rendeznek utánpótlás-labdarúgótornát a tavaly februárban elhunyt kétszeres olimpiai bajnok labdarúgó, Novák Dezső emlékére. A helyszín a tapolcai Csermák József Rendezvénycsarnok.

A reggel 9 órakor kezdődő eseményen – amelyre a belépés díjtalan – hét U13-as fiúcsapat vesz részt: a Bajai LSE, a Dunaújváros PASE, a Ferencváros, a Haladás VSE, az Illés Akadémia, a Szeged 2011 és a Tapolca IAC VSE korosztályos együttese. A csoportküzdelmek után az elődöntő következik, majd jönnek a helyosztók.A reggel 9 órakor kezdődő eseményen – amelyre a belépés díjtalan – hét U13-as fiúcsapat vesz részt: a Bajai LSE, a Dunaújváros PASE, a Ferencváros, a Haladás VSE, az Illés Akadémia, a Szeged 2011 és a Tapolca IAC VSE korosztályos együttese. A csoportküzdelmek után az elődöntő következik, majd jönnek a helyosztók.

A bronzmeccs és a finálé között (kb. 15.30-tól) a Novák All-Star Team és a Tapolca-öregfiúk játszik egymással gálamérkőzést olyan egykori labdarúgókkal a soraikban, mint Bognár Zoltán, Ebedli Zoltán, Halmosi Zoltán, Hegedűs Péter, Horváth Árpád, Juhász István, Judik Péter, Koch Róbert, Dejan Milovanovics, Pogány László, Szeiler József, Szokolai László, Topor Antal, Török Péter vagy Vörös Imre. A szervezők Fenyvesi Máté és Géczi István megjelenésére is számítanak.

Az utánpótlástorna döntője fél ötkor kezdődik az előzetes műsorterv szerint, az eredményhirdetésre és a díjkiosztóra 17 órakor kerül sor.

A rendezvény szervezője a Tempó Fradi Alapítvány, amely szeretne hagyományt teremteni az esemény megrendezésével. A torna védnöke Novák Dezsőné.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik