Elindult a 2019-es Red Bull Neymar's Five magyarországi selejtezője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.13. 18:24
null
Kezdetét vette a 2019-es Red Bull Neymar's Five Magyarországi selejtezője (Fotó: Pálfi Balázs)
A hétvégén kezdetét vette a 2019-es Red Bull Neymar's Five Magyarországi selejtezősorozata. A hazai valogató első két köréből, a pécsi, illetve a szegedi sorozatból nyolc csapat jutott tovább a június elsején megrendezésre kerülő Nemzeti Döntőbe.

 

Szombaton Pécsett vette kezdetét a Red Bull Neymar Jr's Five 2019 magyarországi selejtezője, vasárnap aztán Szegeden folytatódott. Mindkét helyszínre rekordszámú csapat jött el – több mint harmincan jelentkeztek, és szinte az összes jelentkező gárda meg is jelent.

A szombati viadalon a 2018-as győztes Zsírkréták FC futballozta le a mezőnyt és jutott tovább kérdés nélkül a budapesti döntőbe, Szegeden pedig a 2017-es, vagyis első magyar bajnok Football Rangers diadalmaskodott – nekik sem jelentett gondot a következő körbe, vagyis a négy közé bejutás.

Az a két magyar csapat tehát, amelyik már megjárta Brazíliát, biztosan ott lesz a június eleji fináléban – lenne pikantériája az egymás elleni mérkőzésnek.

A beszámolók szerint 2019-re ismét erősödött a mezőny, az összecsapások intenzívebbek és pörgösebbek lettek, ahogy egyre több a csapat, egyre komolyabban is veszik a tornákat, olykor már vérre menő ütközeteket is láthattak a jelenlévők.

A sorozat május 18-án, Győrben folytatódik – a hátralévő három helyszínre (Győr, Miskolc, Budapest) lehet még nevezni, amit IDE KATTINTVA tudtok megtenni.

Pécsi továbbjutók: Zsírkréták, FC Young Boys, Panaszkönyv CF, Marquee Matchup.
Szegedi továbbjutók: Young Boys, Team of the week, Rudi FC, Football Rangers.

A hazai selejtezők időpontjai:
május 11. Pécs
május 12. Szeged

május 18. Győr
május 25. Miskolc
május 26. Budapest (BME)

Döntők:
június. 1. Nemzeti Döntő, Budapest
július.13. Világdöntő, Brazília

További információk a https://www.redbullneymarjrsfive.com/hu hivatalos oldalán találhatók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik