nemzetisport.hu 2019.03.24 11:05 Frissítve: 2019.03.24 11:05

Edzősors: José Mourinho már tudja, hogy mit nem akar

Tavaly decemberében menesztette a Manchester United menedzserét, José Mourinhót, aki azóta saját bevallása szerint négyből három ajánlatot is visszautasított, de már tökéletesen tisztában van vele, hogy mikor szeretne visszatérni a kispadra.

 

Három hónapja van munka nélkül a portugál (Fotó: AFP)

José Mourinho azt állítja, készen áll arra, hogy a nyáron visszatérjen a klubfutball világába, de egyelőre vár a megfelelő projektre, amelyhez az ő szakértelmére lesz szükség.

„Szeretnék júniusban újra leülni egy klub kispadjára, és végigvinni egy teljes előszezont. Azt nem tudom még, hogy ez melyik klub élén történhet meg velem, de azt egészen biztosan tudom, hogy mit nem akarok csinálni: noha klubot nem tudok még megnevezni, azt tudom, hogy milyen fajta munkát szeretnék végezni” – fogalmazott Mourinho.

Mourinhót legutóbb a Real Madriddal hozták össze. Zinédine Zidane visszatérése előtt pletykáltak a visszatéréséről, ám ahogy az 55 éves szakember fogalmazott: „semmit nem sajnál”.

Amikor a portugál trénert arról faggatták, lehetséges, hogy szövetségi kapitányként vállaljon szerepet a következő világbajnokságon, viszonylag egyértelmű választ adott.

„Nem hiszem, hogy ez megtörténne. Szeretem a napi munkát, a sok versenysorozatot, a sok mérkőzést. Egyértelműen kijelenthetem, hogy nem akarok kilépni a klubfutball világából. Jelenleg is készülök a következő megmérettetésre, képezem magam, és várom a következő lehetőséget” – jelentette ki Mourinho.

 

 

2020.02.26 10:13:21

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Fizetési plafon, fiatalszabály, légióskorlátozás, honosított játékosok: ez az új recept a Nagy Falon túl.

2020.02.27 22:02:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A szurkolói gyanút az táplálja, hogy a szentgyörgyi futballcsapatban négy olyan játékos is szerepel, aki korábban több-kevesebb időt töltött az egyik ellenlábasnál, az FC Botosani-nál.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.