nemzetisport.hu 2019.05.20 12:24 Frissítve: 2019.05.21 13:01

Edzősors: Csak annyit szeretnék mondani, köszönöm! – Storck

Vereséggel zárta a belga Mouscronnál töltött vezetőedzői időszakát Bernd Storck, de a helyiek nem a Waasland-Beveren elleni 2–4-re emlékeznek majd a korábbi magyar szövetségi kapitány munkásságából, hanem arra, hogy simán az élvonalban tartotta a katasztrofális idénykezdés után az irányítására bízott labdarúgócsapatot.

Bernd Storck elköszönt a Mouscrontól (Fotó: AFP)

 

„Csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon szépen köszönöm! – mondta utolsó sajtótájékoztatóján Bernd Storck. – Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy a csapat edzője lehettem. Elsősorban a játékosaimnak tartozom köszönettel, keményen dolgoztak mindvégig, megérdemelték, hogy az együttes kivívja a bennmaradást. A távolból is drukkolni fogok, hogy a Mouscron még sokáig élvonalbeli maradjon.”

Beszámoltunk róla: a Mouscron vezetői marasztalták Storckot, ő azonban a távozás mellett döntött – mint mondta, belga és német ajánlata is van.

A Het Nieuwsblad információja szerint a korábbi érdeklődők után a pocsék idényt záró belga rekordbajnok, a 34-szeres aranyérmes Anderlecht is felvette a kapcsolatot a német szakemberrel.

Egyelőre nem világos, a megkeresés aktuális-e annak fényében is, hogy a lilák a napokban bejelentették: Vincent Kompany játékos-edzőként a csapatnál folytatja. Az új felállásról június közepén tervezi tájékoztatni a közvéleményt a brüsszeli klub.

2020.05.27 18:05:02

Minden más foci MAROSI GERGELY

A játékosértékesítés-központú dél-amerikai futball nagyon szűk esztendő(k) elé nézhet a világjárvány következményeként.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.

2020.05.24 20:51:53

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Azt, hogy van remény, eddig is tudtuk, ám ami engem illet, meggyőződésem, hogy most kell igazán észnél lennie mindenkinek. A sportban különösen, a futballban főként.