Edzősors: Csak annyit szeretnék mondani, köszönöm! – Storck

Vágólapra másolva!
2019.05.20. 12:24
null
Bernd Storck elköszönt a Mouscrontól (Fotó: AFP)
Vereséggel zárta a belga Mouscronnál töltött vezetőedzői időszakát Bernd Storck, de a helyiek nem a Waasland-Beveren elleni 2–4-re emlékeznek majd a korábbi magyar szövetségi kapitány munkásságából, hanem arra, hogy simán az élvonalban tartotta a katasztrofális idénykezdés után az irányítására bízott labdarúgócsapatot.

 

„Csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon szépen köszönöm! – mondta utolsó sajtótájékoztatóján Bernd Storck. – Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy a csapat edzője lehettem. Elsősorban a játékosaimnak tartozom köszönettel, keményen dolgoztak mindvégig, megérdemelték, hogy az együttes kivívja a bennmaradást. A távolból is drukkolni fogok, hogy a Mouscron még sokáig élvonalbeli maradjon.”

Beszámoltunk róla: a Mouscron vezetői marasztalták Storckot, ő azonban a távozás mellett döntött – mint mondta, belga és német ajánlata is van.

A Het Nieuwsblad információja szerint a korábbi érdeklődők után a pocsék idényt záró belga rekordbajnok, a 34-szeres aranyérmes Anderlecht is felvette a kapcsolatot a német szakemberrel.

Egyelőre nem világos, a megkeresés aktuális-e annak fényében is, hogy a lilák a napokban bejelentették: Vincent Kompany játékos-edzőként a csapatnál folytatja. Az új felállásról június közepén tervezi tájékoztatni a közvéleményt a brüsszeli klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik