H. D. 2020.05.20 21:11

Dánia: Bendtner bevallotta, rengeteg pénzt elveszített pókeren

Nicklas Bendtner, az Arsenal labdarúgócsapatának korábbi csatára a saját valóságshow-jában vallott arról, hogy 19 éves kora óta rengeteg pénzt elveszített már pókeren.

Nicklas Bendtner több 6 millió eurót bukott pókeren (Fotó: AFP)

 

„Korábban nagyon sokat pókereztem, 19 éves koromtól kezdve játszottam profi játékosokkal. Rengeteg pénzt veszítettem, irreális mennyiséget. Nehéz megmondani, hogy pontosan mennyit, de olyan 50 millió korona körül, ami több mint 6 millió eurónak felel meg” – fogalmazott Nicklas Bendtner.

A mai árfolyamon számolva 2 milliárd forint körüli veszteség ellenére a dán válogatott csatár nem gondolja úgy, hogy játékfüggő lenne.

„Nem mondanám, hogy problémáim lettek volna, mindig tudtam kontrollálni magam. Igaz, a múltban néhányszor elég nagy tétben játszottam. Egyszer Londonban majdnem kicsúszott a kezemből a kontroll, az nagyon rosszul is elsülhetett volna, de végül együtt tudtam élni a veszteséggel.”

Bendtner szerint tanult a történtekből, már óvatosabban bánik a pénzzel, és csak kisebb, 100 korona körüli tétekkel játszik.

A 32 éves csatár legutóbb a dán Köbenhavn játékosa volt, jelenleg azonban nincs klubja.

2020.05.27 18:05:02

Minden más foci MAROSI GERGELY

A játékosértékesítés-központú dél-amerikai futball nagyon szűk esztendő(k) elé nézhet a világjárvány következményeként.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.

2020.05.24 20:51:53

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Azt, hogy van remény, eddig is tudtuk, ám ami engem illet, meggyőződésem, hogy most kell igazán észnél lennie mindenkinek. A sportban különösen, a futballban főként.