Copa América: nem bírt egymással Mexikó és Bolívia

Vágólapra másolva!
2015.06.13. 06:21
Mexikó és Bolívia labdarúgó-válogatottja gól nélküli döntetlent játszott egymással a Copa América A-csoportjának második mérkőzésén.

A Mexikót irányító Miguel Herrera keserű pirulának nevezte a 0–0-s döntetlent, amit le kellett nyelniük. Csapatából olyan nevek hiányoznak, mint Javier Hernández, Carlos Vela vagy éppen Giovani dos Santos, ám így is jóval esélyesebbnek számított, mint a világranglista-89. Bolívia. A mexikóiak többet támadtak, de nem tudták feltörni az ellenfél védelmét, több esetben ráadásul csak kapusuknak, José de Jesús Coronának vagy a szerencsének köszönhették, hogy nem kaptak gólt egy-egy ellentámadás után.

A következő fordulóban Bolívia Ecuadorral, míg Mexikó a házigazda Chilével találkozik.

A következő fordulóban Bolívia Ecuadorral, míg Mexikó a házigazda Chilével találkozik.

A-CSOPORT
1. FORDULÓ

MEXIKÓ–BOLÍVIA 0–0
Vina del Mar. V:
Cáceres (paraguayi)
MEXIKÓ: Jesús Corona – Flores, Ayala, Márquez (Aquino, 64.), J. Domínguez, Aldrete – Medina (Montes, 81.), Güemez, Jesús Manuel Corona – Herrera (R. Jiménez, 61.), Vuoso. Szövetségi kapitány: Miguel Herrera.
BOLÍVIA: Quinonez – Hurtado, Raldes, Zenteno, Morales – Pedriel (M. Bejarano, 85.), Chumacero, D. Bejarano, Smedberg – Campos (Escobar, 71.) – Moreno. Szövetségi kapitány: Mauricio Soria.

KORÁBBAN JÁTSZOTTÁK
Chile–Ecuador 2–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik