Chapecoense: közölték a balesetet túlélő Netóval, mi történt a társaival

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.13. 10:11
Nagy lelkierőről tett tanúbizonyságot Hélio Neto, a repülőgép-balesetet szenvedő Chapecoense 31 esztendős védője, aki egyike a tragikus szerencsétlenséget túlélő hat embernek.

A brazil futballistát nemrég ébresztették fel a mesterséges kómából, s az orvosok elővigyázatosságból nem árulták el neki, mi történt a társaival. A szakemberek attól féltek, a kilenc napig kómában fekvő Neto – aki nem emlékszik semmire a balesetből – ideg-összeroppanást kaphat a hír hallatán.

Mint ismert, a 71 halálos áldozatot követelő balesetben 19 Chape-játékos vesztette életét.

A továbbra is az intenzív osztályon kezelt Netót orvosai tájékoztatták a történtekről, s a beszámolók szerint a körülményekhez képest jól fogadta a hírt, nagy lelkierőről tett tanúbizonyságot. az orvosok elővigyázatosságból nem árulták el neki, mi történt a társaival. A szakemberek attól féltek, a kilenc napig kómában fekvő Neto – aki nem emlékszik semmire a balesetből – ideg-összeroppanást kaphat a hír hallatán.

Mint ismert, a 71 halálos áldozatot követelő balesetben 19 Chape-játékos vesztette életét.

A továbbra is az intenzív osztályon kezelt Netót orvosai tájékoztatták a történtekről, s a beszámolók szerint a körülményekhez képest jól fogadta a hírt, nagy lelkierőről tett tanúbizonyságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik