MTI 2019.11.18 19:23 Frissítve: 2019.11.18 19:52

Bundesliga: megműtötték Sallai német válogatott csapattársát

Sikeres műtéten esett át Luca Waldschmidt, az SC Freiburg német válogatott futballistája, aki a fehéroroszok ellen 4–0-ra megnyert szombati Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg.

 

A magyar válogatott Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburg hétfőn arról számolt be, hogy az arcközépcsonttöréssel megoperált támadó jobb térdét és vádliját a következő napokban vizsgálják meg az orvosok, s amint felállítják a diagnózist, kiderül, hogy a 23 esztendős játékos felépülése mennyi időt vesz majd igénybe.

Waldschmidt szombaton harmadik alkalommal lépett pályára a német nemzeti csapatban, de becserélése után néhány perccel ütközött a fehérorosz kapussal.

„Nagyon sajnálom, mert amikor beállt, látszott rajta, hogy meg akarja mutatni a valós tudását” – nyilatkozta Joachim Löw, a nationalelf szövetségi kapitánya, aki hozzátette, a válogatott minden tagját negatívan érintette, hogy a csatár az ütközés során ennyi sérülést szenvedett el.

A németek szombaton biztosították a részvételüket a jövő évi Európa-bajnokságon, és utolsó selejtezőjüket kedden vívják Frankfurtban az északírek ellen. 

2020.02.27 22:02:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A szurkolói gyanút az táplálja, hogy a szentgyörgyi futballcsapatban négy olyan játékos is szerepel, aki korábban több-kevesebb időt töltött az egyik ellenlábasnál, az FC Botosani-nál.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.