nemzetisport.hu 2018.02.19 20:46 Frissítve: 2018.02.19 21:11

Brazília: ünnepelt a labdaszedő, egy játékos megverte – videó

Brazíliában, a Mato Grosso do Sul állami első osztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában botrányban fulladt a Comercial–Operário FC derbi (1–0), mivel a második félidő hosszabbításának legvégén a vendégek egyik játékosa, Jeferson Reis megtámadta az egyik labdaszedőt.

 

A labdaszedő állítólag a pálya szélén ünnepelte a hazaiak gólját, ez pedig nem nyerte el Jeferson tetszését, így rátámadt, és alaposan megverte.

Az eset után elszabadultak az indulatok a pályán, ahol egy kisebb tömegverekedés alakult ki a játékosok és a szakmai stáb egyes tagjainak részvételével. A rendet a stadionban tartózkodó katonáknak kellett helyreállítaniuk, majd a játékvezető néhány piros lapot is kiosztott…

A Globe beszámolója szerint a katonai rendőrség csak a vendégcsapat masszőrét vitte be az őrsre, mivel Jeferson a történtek után szinte azonnal elhagyta a stadiont. A labdaszedőnek eltörött az orra, ezért a mérkőzés után feljelentette a támadóját a rendőrségen.

Az R7 nevű portál hétfőn közölt újabb fejleményeket az ügyben, eszerint az Operário elnöke hivatalos sajtótájékoztatót tartott, melyen bejelentette, a klub vezetősége felbontotta a verekedést kezdeményező Jeferson szerződését.

Vasárnap egy másik meccs is botrányba fulladt Brazíliában, a Vitória–Bahia bajnokin kilenc piros lapot kellett kiosztania a játékvezetőnek egy tömegverekedés után.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.03.16 22:50:04

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Eljött az idő, amikor érdemes lenne feltámasztani a Közép-európai Kupát. Térségünk legtöbb együttese eddig is csak nagy ritkán tudott bekerülni a Bajnokok Ligája csoportkörébe, amelyet évről évre rendszerint csaknem ugyanazok a nyugati nagycsapatok sajátítanak ki.

2018.02.25 21:49:00

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Azt hitte mindenki, a Zamoranót megszerző Inter lesz nyertes, de a kis kopasz brazil...

2018.03.14 10:11:25

Minden más foci nemzetisport.hu

KÜLFÖLDI TAPASZTALATOK. Szurkolói kiszolgálás és marketing három ország egy-egy klubjánál.

2018.03.13 23:15:15

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A hatalmas pénzeket és érzelmeket megmozgató labdarúgásban történtek ennél súlyosabb dolgok is, haltak meg már játékosok öngólért, kihagyott tizenegyesért is. Ivan Szavidisz berohanása mégis mérföldkő a futballerőszak műfajában.

2018.03.13 09:42:47

Minden más foci CSILLAG PÉTER

„Szimbolikusan a Ceausescu-rendszer elvette a labdarúgást az emberektől.”