Brazília: Ronaldinho távozik az Atlético Mineirótól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 22:31
null
Ronaldinho távozik az Atlético Mineirótól (Fotó: Action Images)
A brazil sajtótermékek egybehangzó értesülései szerint Ronaldinho közös megegyezéssel szerződést bont csapatával, az Atlético Mineiróval. Az aranylabdás futballista sorsa testvére elmondása alapján szerdán eldől.

 

A 2013-ban Libertadores-kupát nyerő Atlético Mineiro a hivatalos honlapján még nem jelentette be, hogy felbontotta a Paris Saint-Germain, a Barcelona és a Milan korábbi klasszisának kontraktusát, ám a hírek szerint Alexandre Kalil klubelnök és Ronaldinho testvére – egyben ügynöke –, Roberto de Assis megállapodtak, hogy a felek útjai elválnak egymástól.

A 2005-ben az év legjobb játékosának megválasztott Ronaldinho menedzsere elmondta, öccse 42 éves koráig játszani szeretne, jövője pedig szerdán eldől.

Úgy tudni, a Juan Román Riquelme utódját kereső Boca Juniors máris bejelentkezett a 34 éves játékosért, akinek az MLS-ből is vannak ajánlatai, de az sincs kizárva, hogy visszatér Európába.

A világbajnok brazil futballista 2012 óta tartozott az Atlético Mineiro kötelékébe, amellyel a Libertadores-kupa mellett állami bajnokságot és dél-amerikai Szuperkupát is nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik