Brazília: Ronaldinho fia elment a válogatóra, de nem akárhogy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.17. 10:06
Brazil beszámolók szerint Ronaldinho 13 éves fia, Joao Mendes sokat örökölt édesapja tehetségéből, ugyanis most elvarázsolta egy válogatón az edzőket. A siker azonban nem akárhogy jött a fiatal tehetségnek…

Ronaldinho szerelmi élete finoman szólva is követhetetlen, legutóbb épp arról szóltak a hírek, hogy a brazil legenda két nőt készül feleségül venni egyszerre – ezt egyébként aztán cáfolta a mosolygós cselkirály.ezt egyébként aztán cáfolta a mosolygós cselkirály.

Ami biztos, hogy egy korábbi kapcsolatából 13 éve született egy fia, Joao Mendes, akit édesanyja nevel egyedül jelenleg is Brazíliában.

Az édesapja tehetségéből sokat öröklő fiú a brazil Globo beszámolója szerint a minap a Cruzeiro válogatóján járt, ahol az edzők és vezetők el voltak ájulva tőle, és a klubnál azonnal jelezték, aznap, amikor betölti a 14. évét, szerződtetnék is.

A kis Ronaldinho (Fotó: Twitter)
A kis Ronaldinho (Fotó: Twitter)

Ez azonban még nem minden, sokat elmond ugyanis a „kis Ronaldinhóról”, hogy a beszámolók szerint a válogató során egyetlen egyszer sem említette, hogy ő a brazil legenda fia, ugyanis szerette volna, ha képességei miatt figyelnek fel rá, nem pedig a „reklámértéke” miatt.

A Cruzeirólnál nem is tudtak arról, hogy a fiú édesapja Ronaldinho, egészen mostanáig, míg a brazil lapnál ki nem derítették, hogy ez a Joao Mendes az a Joao Mendes.

A hírek szerint a Cruzeiro mellett több csapat is bejelentkezett már Európából is a fiatal tehetségért, aki édesanyjával dönt majd a 14. születésnapja előtt, hová ír alá profi szerződést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik