HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.01.28 18:17 Frissítve: 2016.01.28 18:17

Boca: se kaszinó, se bunyó – itt a tiltólista Tévez szerződéséből

Kiszivárgott Carlos Tévez a Boca Juniorsszal kötött szerződése, amely több „elfoglaltságot" is tilt az argentin válogatott támadónak – megelőző szándékkal.

HIRDETÉS

 

Tévez 2015 nyarán a Juventus együttesétől tért vissza hazájába. A Boca Juniorsszal kötött szerződése több érdekes megkötést is tartalmaz – derült ki a Football Leaks frissen kiszivárogtatott dokumentumából.

Eszerint Téveznek tilos motorra vagy jet-skire ülnie, balhéba (verekedésbe) keverednie, de kaszinóba sem teheti be a lábát. A szerződés szerint „nem vehet részt olyan elfoglaltságban, amely veszélyes lehet a fizikai állapotára”. Ez nagyjából védhető a klub részéről.

Carlos Tévez néhány nappal ezelőtt majdnem megszegte a szerződésében foglaltakat. A Boca Juniors a River Plate ellen lépett pályaára egy felkészülési mérkőzésen. A pályán hatalmas balhé alakult ki, amelyben a támadó is érintett volt. A kakaskodás öt kiállítással végződött.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

2018.09.14 08:44:37

Minden más foci BORBOLA BENCE

„Erwin imádta a munkáját, éjt nappallá téve csak a magyar válogatottról beszélt.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS