Bicskei Bertalant itthon kezelik, de nem mérgezéssel

Vágólapra másolva!
2011.03.03. 10:17
Címkék
A libériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bicskei Bertalan megbetegedett, jelenleg itthon ápolják – az afrikai szövetség azonban cáfolja azokat a híreket, hogy a szakember mérgezést kapott volna. Úgy tudjuk, a szakembert belgyógyászati problémával kezelik, de valóban nem mérgezés miatt.

A liberiansoccer.com-on megjelent hivatalos közleményben a libériai labdarúgó-szövetség cáfolja azokat a sajtóhíreket, hogy Bicskei Bertalan ételmérgezést kapott volna. A szövetség álláspontja szerint a szakember betegsége egy korábbi, a tavalyi kinevezése előtti problémára nyúlik vissza.

A közlemény megjegyzi, Bicskei az elkövetkezendő 90 napban nem tér vissza Libériába, Magyarországon ápolják, így biztosan nem ő irányítja majd az ország válogatottját a Zöld-foki Köztársaság elleni március 25-i Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőn.

A Nemzeti Sport értesülései szerint Bicskeit itthon ápolják belgyógyászati problémával, de nem mérgezés miatt. Úgy tudjuk, a szakembert visszavárják Libériában, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a kezelések meddig tartanak, és hogy folytatni tudja-e munkáját.

A család egyelőre nem szeretne bővebb tájékoztatást adni az edző állapotáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik