Besiktas: Karius véget vetett a kölcsönszerződésének

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.04. 18:24
null
Loris Karius véget vetett a kölcsönszerződésének (Fotó: AFP)
Véget vetett kölcsönszerződésének a Besiktas labdarúgócsapatánál szereplő Loris Karius.

 

A 26 éves német kapus hétfőn a közösségi oldalán jelentette be, hogy elmaradt bérfizetések miatt zárja le isztambuli szereplését.

„Szégyen, hogy így ér véget, de tudnotok kell, én mindent megpróbáltam, hogy problémák nélkül megoldjuk ezt a szituációt”– fogalmazott Karius, aki tavaly márciusban hasonló okok miatt már feljelentette a klubot a nemzetközi szövetségnél (FIFA), akkor négyhavi járandóságot kért számon az isztambuli egyesületen.

Kifejtette: hónapok óta türelmesen újra és újra jelezte a klubvezetésnek az ismételten felbukkanó problémát, ám szerinte az érintettek nem törekedtek a megoldásra. Sőt, még azt a javaslatát is visszautasították, hogy csökkentsék a– klubon belül magasnak számító– fizetését.

Karius a Liverpool kölcsönjátékosaként szerepelt Törökországban, miután a 2018-as Bajnokok Ligája-döntőben a Real Madrid ellen két hibájából is gólt kapott az angol együttes, ezt követően távozott a szigetországból. Bizonytalankodásai miatt ugyanakkor Isztambulban sem volt népszerű, többször is kikerült a kezdő tizenegyből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik