Belgium: Juhászt ünnepelte a stadion az Anderlecht-Genk előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.05. 20:04
null
Kedvenc: Juhász Rolandot transzparenssel köszöntötték az Anderlecht-ultrák (Fotó: RSC Anderlecht)
A Belgiumba visszatérő Juhász Rolandot ünnepelte a Constant Vanden Stock Stadion közönsége a 0–0-ra végződött Anderlecht–Genk belga bajnoki rangadó előtt.

A Videoton középhátvédje 2005 és 2013 között volt kulcsjátékosa az Anderlechtnek, több mint kétszáz bajnoki mérkőzésen szerepelt a csapatban, négy bajnokságot, egy kupát és három belga szuperkupát nyert a lila-fehérekkel, 2009-ben pedig Belgiumban az év védője kitüntető címet is elnyerte.

A szurkolók egy Welcome Home („Isten hozott itthon!”) transzparenssel köszöntötték a díszvendégként meghívott Juhászt, aki a találkozó előtt Marcin Wasilewskivel és a vezetőedző Besnik Hasival állt össze egy közös fotóra, mielőtt a játéktéren ünnepelték volna meg a szintén nagy kedvenc Wasilewskivel együtt.

A listavezető Anderlecht a mérkőzésen hiába próbálta feltörni a Köteles László irányította Genk-védelmet, így meg kellett elégednie a 0–0-s döntetlennel. A nap másik rangadóján az FC Bruges a két büntetőt gólra váltó Timmy Simons vezérletével 3–0-ra legyőzte a Standardot.

BELGA PRO LEAGUE, 10. FORDULÓ
Anderlecht–Genk 0–0
FC Bruges–Standard Liege 3–0
Lokeren–Oostende 3–1
Az élcsoport: 1. Anderlecht 22 pont, 2. Gent 18 (14–8), 3. Lokeren 18 (15–10)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik