Barca: arcpirító hiba, csúnyán mellélőtt a katalánok ikonja

Vágólapra másolva!
2015.05.06. 10:33
Éric Abidal, az FC Barcelona korábbi játékosa kellemetlen hibát ejtett a Juventus–Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntő közben, ugyanis fogalma sem volt, kivel fotózkodik.

Éric Abidal korábban a Monaco, a Lille, a Lyon és a Barcelona labdarúgója is volt, utóbbinak színeiben kétszer Bajnokok Ligáját, négyszer bajnoki címet szerzett. A katalánok játékosaként rákbetegségen esett át, amelyből felépült és visszatért a pályára.Éric Abidal korábban a Monaco, a Lille, a Lyon és a Barcelona labdarúgója is volt, utóbbinak színeiben kétszer Bajnokok Ligáját, négyszer bajnoki címet szerzett. A katalánok játékosaként rákbetegségen esett át, amelyből felépült és visszatért a pályára.

A francia 2014-ben akasztotta szögre a stoplist, azóta többek között szakkommentátorként tevékenykedik – egyelőre kevés sikerrel.

A gránátvörös-kékek ikonja a kedd esti Juventus–Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntő közben is elkövetett egy arcpirító hibát, ugyanis a beIN SPORTS stúdiójában Míchel Salgadóval, Luis Garcíával és a korábbi manchesteri Andy Cole-lal fényképezkedett, csak épp fogalma sem volt, ki áll mellette.

Twitter-bejegyzésében Salgado és García keresztnevét még eltalálta, Andy Cole-t azonban összetévesztette egy másik manchesterivel, nevezetesen Dwight Yorke-kal.

Háromból kettő nem rossz arány… (Fotó: Twitter)
Háromból kettő nem rossz arány… (Fotó: Twitter)

Erre mondja a művelt német, hogy „close enough…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik