Ázsiai BL: Dzsudzsák csapata rosszul kezdte a csoportkört

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.21. 18:21
Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda 2–1-re kikapott a katari bajnokság harmadik helyezettje, az al-Rajjan otthonában a labdarúgó ázsiai Bajnokok Ligája (AFC Champions League) keddi játéknapján, a csoportkör első fordulójában.

Dzsudzsák Balázs végigjátszotta a mérkőzést, amelyen csapata az első katari találatot még megválaszolta a szünet előtt, ám a paraguayi Víctor Cáceres 60. percbeli fejes gólját már nem – pedig volt rá több lehetősége is.Dzsudzsák Balázs végigjátszotta a mérkőzést, amelyen csapata az első katari találatot még megválaszolta a szünet előtt, ám a paraguayi Víctor Cáceres 60. percbeli fejes gólját már nem – pedig volt rá több lehetősége is.

A hajrában Dzsudzsáknak volt egy veszélyes szabadrúgása, de labdája kevéssel elkerülte a kaput.

Az al-Vahda február 28-án játssza le második mérkőzését: vendége az iráni Perszepolisz lesz, amely a szaúdi al-Hilal elleni hazai 1–1-gyel kezdte a csoportkört.

A csoportküzdelmek május elejéig tartanak; mind a nyolc kvartettből az első és a második helyezett jut be a május végi nyolcaddöntőbe. Az egyenes kieséses szakasz kétfelvonásos döntővel ér véget novemberben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik