nemzetisport.hu 2018.11.10 18:13 Frissítve: 2018.11.11 09:30

Ázsiai BL: a japán Kasima Antlers is készülhet a klub-vb-re!

A japán Kasima Antlers nyerte meg az ázsiai Bajnokok Ligáját, miután a döntő első meccsét 2–0-ra megnyerve idegenben gól nélküli döntetlent játszott az iráni Perszepolisszal.

A Kasima Antlers nyerte az ázsiai Bajnokok Ligáját (Fotó: AFP)

 

Ezzel újabb hely kelt el az év végi klubvilágbajnokságon, a Bajnokok Ligáját sorozatban harmadszor megnyerő Real Madrid, a mexikói Guadalajara, az új-zélandi Team Wellington, az arab emírségekbeli al-Ain, valamint az afrikai BL-döntőt kétgólos hátrányból megnyerő tunéziai Espérance után.

Már csak dél-amerikai bajnok nem ismert, az viszont biztos, hogy argentin lesz, szombaton a Boca Juniors otthonában kezdődik a párharc, míg 24-én a River Plate lesz a házigazda.

ÁZSIAI BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Perszepolisz (iráni)–Kasima Antlers (japán) 0–0
BL-győztes:
a Kasima Antlers, 2–0-s összesítéssel

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.