Átigazolások: védőt vett a Monaco és a Bayer Leverkusen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 16:59
Újabb játékossal erősítette meg a keretét a francia labdarúgó-bajnokság élvonalába két szezon után idén visszajutó Monaco. A hercegségbeli klub négyéves szerződést kötött Nicolas Isimat-Mirinnel, a Valenciennes 21 esztendős középhátvédjével. A futballista vételárát nem közölték az érintett együttesek.

Isimat-Mirin a 2012–2013-as idényben 29 bajnokin lépett pályára, tehát alapembere volt a Ligue 1 tizenegyedik helyén záró Valenciennes-nek. A 187 centiméter magas védő a francia utánpótlás-válogatottakban összesen nyolc alkalommal lépett pályára.

A következő idényben a Bajnokok Ligája főtábláján szereplő Bayer Leverkusen a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött Emir Spahiccsal. A 32 esztendős középhátvéd létszámfelettivé vált a Sevillánál – ezt jelzi, hogy tavasszal kölcsönben az Anzsi Mahacskalában szerepelt –, így a klubja nem ragaszkodott hozzá, a „gyógyszergyáriak” ellenben igényt tartanak a játékára. Már csak azért is, mert Spahic a spanyolok egyik leghasznosabb futballistája volt. Abban az időszakban, amikor az andalúz együttest erősítette, összesen 193 alkalommal tisztázott fejjel a saját kapuja előteréből, amivel a vonatkozó ranglista második helyén zárt. A bosnyák válogatott védő átigazolási díja nem ismert.

Távozik a Blackburn Roverstől a 36 esztendős Nuno Gomes. A 79-szeres portugál válogatott csatár tavaly nyáron kétéves szerződést kötött az angol másodosztályban érdekelt klubbal, ebben a szezonban 18 bajnokin négy gólt szerzett, ennek ellenére közös megegyezéssel a kontraktus felbontása mellett döntöttek a felek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik