Arsenal-hetes, „rejtélyes” betolakodó a Camp Nouban - szombati videók

Vágólapra másolva!
2012.02.05. 11:41
null
Az Arsenal hétszer vette be a Blackburn kapuját (Fotó: Action Images)
Címkék
Szombaton a Bayern München kivételével nem hibáztak a nagycsapatok a labdarúgó európai topligákban. Angliában az Arsenal egy hetest hintett a Blackburn Roversnek, a Manchester City 3–0-ra megverte a Fulhamet, a Primera Divisiónban a Real Madrid és az FC Barcelona minimális különbséggel – előbbi a Getafe ellen idegenben (1–0), utóbbi otthon a Real Sociedad ellen (2–1) – nyert. A bajorok Ivica Olic góljával mentettek pontot a Hamburg otthonában. De volt még kapitális kapushiba, labdát lopó indonéz játékos, jól játszó Priskin Tamás és felkészülés a 46. Super Bowlra az NSO Tv-vel. Nézze meg a szombati videókat!

Az angol Premier League 24. fordulójának nyitó mérkőzésén az Arsenal hazai pályán a triplázó (és még két gólpasszt is kiosztó) Robin van Persie, a három gólpasszos Theo Walcott és a két gólig jutó Alex Oxlade-Chamberlain vezérletével 7–1-re kiütötte a Blackburn Roverst. A találkozó krónikájához tartozik, hogy csúnya szabálytalansága után Gaël Givet-t a 43. percben (3–1-es hazai vezetésnél) kiállította a játékvezető, és a hazaiaknál Thierry Henry is eredményes volt.

ARSENAL–BLACKBURN ROVERS 7–1



A Bolton kezdőjében helyet kapó Bogdán Ádám 213 perc után kapott ismét gólt az angol bajnokságban – 2–0-ra győzött a Norwich.

NORWICH CITY–BOLTON WANDERERS 2–0



Tim Howard ezúttal nem a kapusgólja, sokkal inkább saját hibája miatt lett főszereplő. A Wigan–Everton találkozón (1–1) a hazaiak vezető góljánál óriásit hibázott...

HATALMAS EVERTON-POTYA



Az éllovas Manchester City hazai pályán Sergio Agüero büntetőjével, Chris Baird öngóljával és Edin Dzeko találatával (Agüero adta egy szóló után a gólpasszt) 3–0-ra legyőzte a Fulhamet.

MANCHESTER CITY–FULHAM 3–0



A QPR-hez a Laziótól ötmillió euróért érkező Djibril Cissé második mérkőzése kevésbé sikerült jól, mint a debütálás, ezúttal nem a gólszerzőknél jegyezte fel a játékvezető a nevét, hanem a kiállítottaknál: a francia támadót Roger Johnson felrúgta – amiért a védő meg is kapta a jogos sárgáját –, majd Cissé addig heveskedett (utánrúgás, mezrángatás, állkapocsfogás), amíg végül Mark Clattenburg felmutatta neki a pirosat.

DJIBRIL CISSÉ KIÁLLÍTÁSA



Az orosz Alanyija Vlagyikavkaz nagy mértékben Priskin Tamás jó játékának köszönhetően győzött 2–1-re a romániai Universitatea Cluj ellen felkészülési mérkőzésen, a törökországi Belekben. Az Alanyijánál próbálkozó Priskin az első félidőben játszott, és ezalatt adott egy gólpasszt, majd ő harcolta ki az oroszok második gólját eredményező tizenegyest.

PRISKIN PILLANATAI AZ ALANYIJÁBAN (0:50-TŐL ÉS 1:33-TÓL)

Félbeszakadt az indonéziai labdarúgó-bajnokságban megrendezett Persija–Persiwa találkozó. A második félidő közepén a játékvezető büntetőt ítélt a hazaiak javára, amit a vendégek szurkolói nem nagyon akartak elfogadni. Beözönlöttek a pályára, ezért a tizenegyespontnál addig békésen ácsorgó játékos felkapta a labdát, majd elfutott az öltöző felé.

FUTBALLHÉ INDONÉZIÁBAN

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 22. fordulójában a Real Madrid Sergio Ramos 18. percben szerzett fejes góljával nyert a Getafe ellen. A vendégek visszafogott játékkal is simán győztek a vajmi keveset mutató házigazdák ellen.

SERGIO RAMOS GÓLJA

Az előbb említett mérkőzésen éppen szabadrúgást végzett volna el a Real Madrid sztárja, Cristiano Ronaldo, amikor a szél bezavart, és az állított labda szélnek eredt...

CR VS. SZÉL

Az FC Barcelona egygólos győzelmet aratott a Real Sociedad ellen. Az első félidő a házigazdáké volt, de a katalánok temérdek helyzetükből csak egyet váltottak gólra. A második félidő közepén Lionel Messi megduplázta ugyan a hazai előnyt, de gyorsan szépítettek a második félidőben egyébként is akaratosabb vendégek.

FC BARCELONA–REAL SOCIEDAD 2–1

BUSQUETS SÉRÜLÉSE

MACSKA A CAMP NOUBAN

Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya az NSO Tv-nek elárulta, ideális esetben akár öt érem is összejöhet Londonban. Mi bízunk benne!

ÖT LONDONI ÉREM A KAPITÁNY ÁLMA

A Bayern München nem tudott győzni Hamburgban a német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 20. fordulójában. A bajorok a 23. percben Jacopo Sala góljával kerültek hátrányba, a horvát Ivica Olic a 71. percben egy közeli lövéssel pontot mentett csapatának.

HAMBURGER SV–BAYERN MÜNCHEN 1–1


Nem biztos, hogy szerencsés, ha szócsatákba bonyolódik a New York Giants a Super Bowl előtt, de az biztos, hogy feltüzeli az ellenfelet, a New England Patriotsot. Faragó Richard esélylatolgatása.

FARAGÓ RICHARD ESÉLYLATOLGATÁSA


Már csak egy mérkőzés van hátra az NFL 2011–2012-es szezonjából: a 46. Super Bowl. A történelem ismétli önmagát, hiszen a négy évvel ezelőtti fináléhoz hasonlóan ezúttal is a New England Patriots és a New York Giants méri össze az erejét. Az NSO Tv szakértője, Piros Krisztián harangozta be a találkozót.

BRADY A LEGENDÁVÁ VÁLÁS ÚTJÁN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik