Argentína: Vicc! Ettől nagyon dühös tudok lenni… – Messi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.09. 12:39
Lionel Messire rátört az őszinteségi roham. Az általában visszafogottan nyilatkozó argentin klasszis nemrég azt ismerte el, biztosan visszatér még nevelőegyesületébe a pályafutása befejezése előtt, most pedig az évek óta folyamatosan előkerülő pletykákra reagált az argentin válogatottal kapcsolatban.

Az utóbbi években sokszor lehetett hallani, hogy Lionel Messi tekintélye már nagyobb, mint a szövetségi kapitányé az argentin válogatottnál, így tulajdonképpen a Barcelona klasszisa rakhatja össze a kezdőcsapatot, ha úgy látja jónak.

Lionel Messire rátört az őszinteségi roham (Fotó: AFP)
Lionel Messire rátört az őszinteségi roham (Fotó: AFP)

„Nagyon dühös tudok lenni, amikor valaki ezt mondja, de lassan már kezdem megszokni. Megtanultam ezekkel a pletykákkal együtt élni, de ettől még vicc ez az egész” – mondta az ESPN-nek Messi.

„Ha valaki azt állítja, hogy olyan klasszis futballista, mint Ángel Di María, Sergio Agüero vagy Gonzalo Higuaín csak azért játszik, mert a barátom, az egyszerűen tiszteletlen. Én is csak egy futballista vagyok a sok közül, aki azért húzza fel a válogatott mezét, hogy segítse a csapatot. Aki mást mond, az hazudik…” – tette hozzá.

Az argentin válogatottra két felkészülési mérkőzés is vár a következő napokban, szombaton Oroszország ellen lépnek pályára Messiék, jövő kedden pedig már Nigéria lesz az ellenfél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik