Argentína: Trezeguet a River Plate játékosaként térhet haza

Vágólapra másolva!
2011.12.14. 12:23
Címkék
Az arab emírségekbeli klubjától nemrégiben távozó világ- és Európa-bajnok labdarúgó, David Trezeguet az argentin másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő River Plate-be tart.

„Jó az esély arra, hogy David a Riverben folytatja. Az argentin bajnokságban akar futballozni, és a River a kedvenc csapata” – indokolta két okkal is ügyfele érlelődő döntését Sergio Fortunato játékosügynök a Radio Cooperativa mikrofonja előtt.

Az Olé argentin sportnapilap megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy a klub vezetői már felvették a kapcsolatot a játékos menedzsmentjével, és hogy Trezeguet egyeztetett Matías Almeyda vezetőedzővel, aki a házi gólkirály Fernando Cavenaghival állítaná párba a River csatársorában.

A nyáron kieső és az élvonalba azonnal visszatérni akaró „milliomosok” szeretnék megszerezni a jelentős európai tapasztalattal bíró Mauro Camoranesit és Gonzalo Bergessiót is.

Az argentin futballista édesapától származó, 71-szeres francia válogatott David Trezeguet – aki az elmúlt hetekben sérülése miatt szerződést bontott az arab emírségekbeli Bani Jasszal – 1995-ben hagyta el az argentin bajnokságot; akkoriban a Platense sorait erősítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik