Aranylabda: Szégyen, hogy a FIFA kitolta a határidőt - Ribéry

Vágólapra másolva!
2013.12.20. 06:49
null
Franck Ribéry szerint nem volt korrekt a FIFA (Fotó: Reuters)
A 2013-ban a Bundesliga legjobbjának megválasztott, az Aranylabda-szavazáson Lionel Messi és Cristiano Ronaldo mellett biztosan dobogós Franck Ribéry haragszik a FIFA-ra, amiért a portugálok vb-pótselejtezője után meghosszabbították a szavazás időszakát és új szavazást írtak ki azoknak, akik korábban voksoltak.

„Ez az első ilyen eset az Aranylabda történetében. Szégyen, hogy ez megtörténhetett, ez számomra egyértelműen hátrányt jelent, de nincsenek álmatlan éjszakáim. Nyugodtan várom a díjátadót, amelyre természetesen elmegyek, mert már az is megtiszteltetés, hogy ott lehetek rajta – mondta a marokkói klubvilágbajnokságon szereplő Bayern játékosa a Bildnek. – Nem beszéltem Cristiano Ronaldóval vagy bárkivel arról, hogy ő is eljön-e, de nem is érdekel.”

A francia Lionel Messiről viszont szívesen beszélt.

„Pep Guardiola rengeteget mesélt nekem Messiről és a játékáról. Az edzőnk teljesen szabad kezet ad nekem, azt játszom, amit akarok. Szabadon megválaszthatom, hogy valamelyik szélen vagy középen legyek, Pep szerint csak az a fontos, hogy a lehető legtöbbet nálam legyen a labda – mondta Ribéry. – Amikor a szélen előretörök, ugyanolyan jó vagyok, mint Messi. Pep megpróbált szerződtetni a Barcelonába, de a Bayern szerencséjére ez nem sikerült neki.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik