Aranylabda: segítsen a Nemzeti Sport szakértőjének, kié legyen a díj?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.07. 11:43
Az Aranylabdát odaítélő France Football októberben nyilvánosságra hozta a díjra esélyes harminc játékos nevét tartalmazó listáját. A 2017-es díjátadóig feltesszük a kérdést, Ön szerint ki érdemelte ki az év legjobb labdarúgójának járó trófeát?

Közeleg az esztendő egyik legrangosabb szavazása, amelyen a France Football legendás elismerése, az Aranylabda a tét. A francia szaklap – ahogyan a díj alapítása, 1956 óta mindig – az idén is a nemzetközi sportsajtó képviselőinek voksai alapján ítéli oda a trófeát, amelyet egyedüli magyar labdarúgóként Albert Flórián vehetett át még 1967-ben.

A Nemzeti Sport részéről korábban a nemzetközi labdarúgás avatott szakértője, Csillag Péter nevezte meg azokat a játékosokat, akiket az év legjobbjainak tartott, ezt a stafétát most lapunk futballrovatának vezetője, Vincze András veszi át.

Ugyanakkor – a korábbi UEFA Év legjobbja-szavazáshoz hasonlóan – kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére is, sőt mérlegre tesszük a magyar focirajongók voksait, vajon a nemzetközi labdarúgás kiválóságai közül ők kit láttak a legjobbnak, és arra érdemesnek, hogy december közepén kézbe vehesse a legendás trófeát.

Olvasóink szavazatait 2017. november 12., vasárnap éjfélig várjuk.

SZAVAZÁS

Ön kinek adná a 2017-es Aranylabdát?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik