Aranylabda: nem Messi, nem C. Ronaldo – kiszivárgott, ki nyeri a díjat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.02. 11:03
Az olasz Sky Italia beszámolója szerint az UEFA-nál és a FIFA-nál is az év legjobb labdarúgójának választott Luka Modric nyeri meg a 2018-as Aranylabda-szavazást.

Az olasz televízió szerint a francia labdarúgószaklap, a France Football 2018-as szavazásán Luka Modric mögött Cristiano Ronaldo zár a második, és Antoine Griezmann a harmadik helyen.

Az elmúlt tíz évben Cristiano Ronaldo és Lionel Messi egyaránt ötször nyerte meg a díjat. Legutóbb 2007-ben fordult elő, hogy nem kettejük közül került ki a győztes – akkor a brazil Kaká kapta a legtöbb szavazatot.

A 2018-as díjátadó gálát december 3-án, Párizsban rendezik meg 21 órai kezdettel – az eseményről élő, szöveges tudósításban beszámolunk.

Az Aranylabda odaítéléséről csak és kizárólag az újságírók döntenek – Magyarországról a Nemzeti Sport futballrovatának vezetője, Vincze András szavaz.

AZ ARANYLABDÁRA JELÖLT 30 FUTBALLISTA
Sergio Agüero(argentin, Manchester City),Alisson Becker(brazil, Liverpool),Gareth Bale (walesi, Real Madrid),Karim Benzema(francia, Real Madrid),Edinson Cavani(uruguayi, PSG),Thibaut Courtois(belga, Real Madrid),Cristiano Ronaldo(portugál, Juventus),Kevin De Bruyne(belga, Manchester City),Roberto Firmino(brazil, Liverpool),Diego Godín(uruguayi, Atlético Madrid),Antoine Griezmann(francia, Atlético Madrid),Eden Hazard (belga, Chelsea),Isco(spanyol, Real Madrid),Harry Kane(angol, Tottenham),N'Golo Kanté (francia, Chelsea),Hugo Lloris(francia, Tottenham),Mario Mandzukic(horvát, Juventus),Sadio Mané(szenegáli, Liverpool),Marcelo(brazil, Real Madrid),Kylian Mbappé(francia, PSG),Lionel Messi(argentin, FC Barcelona),Luka Modric(horvát, Real Madrid),Neymar(brazil, PSG),Jan Oblak(szlovén, Atlético Madrid),Paul Pogba(francia, Manchester United),Ivan Rakitic(horvát, FC Barcelona),Sergio Ramos(spanyol, Real Madrid),Mohamed Szalah(egyiptomi, Liverpool),Luis Suárez(uruguayi, FC Barcelona),Raphaël Varane (francia, Real Madrid)

AZ ARANYLABDA EDDIGI GYŐZTESEINEK NÉVSORA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik