Aranylabda: Messi megérdemli, hogy megnyerje – Kvarachelia

Vágólapra másolva!
2023.10.30. 20:29
null
Kvarachelia nem találja a szavakat Messi teljesítményére (Fotó: AFP)
Ezekben a percekben is zajlik Párizsban az idei Aranylabda díjátadó gálája – pontosabban annak a vörösszőnyeges bevonulása. Megérkezett már a helyszínre többek között a nagy esélyesnek tartott Erling Haaland, az UEFA elnöke, Aleksander Ceferin, a franciák szövetségi kapitánya, Didier Deschamps, az argentin válogatott kapusa, Emiliano Martínez és a Napoli grúz támadója, Hvicsa Kvarachelia is – utóbbi elárulta, nála ki lenne a befutó.

A hétszeres aranylabdás Lionel Messi cikkünk írásakor még nem futott be a gálának helyt adó párizsi Chatelet Színházba, ám a szavazáson a 17. helyen záró grúz Kvarachelia már igen – felesége Nica kísérte el, akivel alig két hete házasodtak össze.

Az olasz transzferguru Fabrizio Romano szerint egyértelmű, hogy a grúz csatár ki mellett tette le a voksát a győztes illetően, ugyanis arról posztolt, amit Kvarachelia mondott az ESPN-nek.

„Leo Messi megérdemli, hogy megnyerje az Aranylabdát. Megnyerte a világbajnokságot, és nincsenek szavaim, hogy leírjam, amit véghez vitt. Nincsenek szavaim rá...” – mondta a 22 éves grúz csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik