Anzsi: beindult az üzlet, hárman Dzsudzsákékhoz igazolnak

Vágólapra másolva!
2013.08.14. 17:12
Beindult a beharangozott nagy játékosmozgás az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskalánál: Alekszandr Kokorin, Jurij Zsirkov és Igor Gyenyiszov is a bajnoki rivális Dinamo Moszkvához igazol. A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató együttes a hírek szerint pénteken mutatja be új szerzeményeit.

Kokorin, Zsirkov és Gyenyiszov mellett Oleg Satov sem marad a dagesztáni klubnál, a középpályás szerződtetését megerősítette a szentpétervári Zenit.

Samuel Eto'o is biztosan távozik a csapattól, ám azt még nem tudni, hol folytatja pályafutását, folynak a találgatások. A hírek szerint Lassana Diarra és Mbark Buszufa iránt a Lokomotiv Moszkva érdeklődik, Williant pedig a Liverpool szeretné soraiban tudni.

Mint ismert, az Anzsi tulajdonosa, Szulejman Kerimov rengeteg pénzt bukott (többek között a tőzsdén), ami miatt kénytelen csökkenteni a klub kiadásait, ezt pedig azzal szeretné elérni, hogy a legjobban fizetett játékosoktól megválik. A mahacskalai egylet azt is jelezte, hogy szeretne nagyobb figyelmet fordítani az utánpótlásképzésre, így a jövőben több fiatal tehetség kap szerepet a csapatban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik