Anderlecht: a sztárok, köztük Juhász távozását latolgatja a sajtó

Vágólapra másolva!
2012.05.09. 10:47
Címkék
A belga labdarúgó-bajnokság aranyérmét a hátralévő mérkőzésektől függetlenül már megszerző Anderlecht esetleges távozóiról készített összeállítást a Gazet van Antwerpen. A lap Morten Olsen várható edzői kinevezéséről is ír.

„A sztárok busás ajánlatokra számíthatnak″ – írja a belga lap, amely négy kulcsjátékos (Lucas Biglia, Juhász Roland, Matías Suárez, Dieumerci Mbokani) többé-kevésbé biztosra vehető távozásával számol.

„Tavaly azért is maradtam, mert jelentős ambíciókkal vágtunk neki a szezonnak, és ezt olyan játékosok szerződtetése nyomatékosította, mint Mbokani és (Milan) Jovanovics – idézi a GVA Juhász Rolandot. – Néhány további igazolással bizonyosan jól teljesíthetünk majd az európai porondon is, én azonban készen állok arra, hogy egy lépcsővel magasabbra lépjek. Meglátjuk, mit hoz a nyár.″

A magyar válogatott védő legutóbb 2014 nyaráig hosszabbított szerződést a brüsszeli klubbal, de nem titkolja, hét esztendő után szívesen játszana más országban is.

A Gazet van Antwerpen szerdán arról is írt, hogy Ariel Jacobs vezetőedzővel egyelőre nem sikerült megállapodni a hosszabbításról, és elképzelhető, hogy a klub korábbi játékosa, a dán legenda, Morten Olsen lesz az új szakvezető.

A 62 éves Olsen jelenlegi szerződése értelmében 2014-ig a dán válogatott szövetségi kapitánya lesz, de kifejtette: nyitott a brüsszeli ajánlatra, párhuzamosan is szívesen ellátná a két feladatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik