Álomcsapat: C. Ronaldo és Diego Costa lába előtt heverünk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.06. 15:51
null
Már nem egy városban csatáznak, de Cristiano Ronaldo és Diego Costa vetélkedése korántsem ért véget (Fotó: Reuters)
Tombol az európai futballidény, és az első teljes hónap lezárultával az Európai Sport Média szervezet (ESM) tagjai – köztük a Nemzeti Sport – összeállították szeptember álomcsapatát. Nem meglepetés: Cristiano Ronaldo a lehetséges 14 szavazatból 13-at megkapott.

 

Kiemelkedően sok szavazatot kapott a Chelsea-be tökéletesen beilleszkedő Diego Costa (12), és masszív bizalmat élvezett Gianluigi Buffon (9), valamint Cesc Fabregas (9) is.

A voksok alapján a Chelsea (3 beválogatott játékos), a Juventus (3) és a Bayern München teljesítette a legjobb formában a szeptembert.

A spanyol listavezető Barcelona két ékessége, Neymar (4) és Lionel Messi (3) nem kapott elég voksot ahhoz, hogy ott legyen szeptember álomcsapatában.

AZ ESM SZEPTEMBERI ÁLOMCSAPATA
Gianluigi Buffon (Juventus, 9 szavazat) – Braniszlav Ivanovics (Chelsea, 4), Miranda (Atlético Madrid, 5), Giorgio Chiellini (Juventus, 4), Jérémy Mathieu (Barcelona, 6) – Cesc Fabregas (Chelsea, 9), Xabi Alonso (Bayern München, 6), Mario Götze (Bayern München, 4) – Cristiano Ronaldo (Real Madrid, 13), Diego Costa (Chelsea, 12), Carlos Tévez (Juventus, 5)
Zárójelben a szavazatok száma.

2014 KORÁBBI VOKSOLÁSAI
JANUÁR
FEBRUÁR
MÁRCIUS
ÁPRILIS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik