Álomcsapat: CR, Messi és egy szokatlan név a csatárok között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.09. 18:23
null
Harry Kane és John Terry is bekerült az ESM decemberi álomcsapatába (Fotó: Action Images)
Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – összeállították december álomcsapatát, melybe a Manchester Cityből, a Bayern Münchenhől, a Chelsea-ből és a Real Madridból is két játékos került be. A támadósorban Cristiano Ronaldo és Lionel Messi mellett Harry Kane kapott helyet.

 

Az elmúlt év utolsó hónapjában nyújtott teljesítményük alapján a Premier League két éllovasából (Pablo Zabaleta és Yaya Touré, illetve John Terry és Eden Hazard), a Bayern Münchenből (Juan Bernat, Arjen Robben) és a Real Madridból (Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo) egyaránt két játékos került be december álomcsapatába. Érdekesség, hogy C. Ronaldo a maximális tizenhárom voksból 12-t bezsebelt.

Az imént említett nyolc futballista mellett Lionel Messi, a Manchester United csúcsformában védő kapusa, David De Gea, illetve Harry Kane kapott helyet a legjobbak között. A Tottenham csatára nem érdemtelenül gyűjtött be négy szavazatot, hiszen a múlt hónapban hét angol bajnokin öt gólt és két gólpasszt jegyzett.

AZ ESM DECEMBERI ÁLOMCSAPATA
David De Gea
(Manchester United, 7 szavazat) – Pablo Zabaleta (Manchester City, 3), Sergio Ramos (Real Madrid, 9), John Terry (Chelsea, 6), Juan Bernat (Bayern München, 4) – Arjen Robben (Bayern München, 10), Yaya Touré (Manchester City, 6), Eden Hazard (Chelsea, 5) – Lionel Messi (Barcelona, 4), Harry Kane (Tottenham 4), Cristiano Ronaldo (Real Madrid, 12)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik