HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.18 08:47 Frissítve: 2018.05.18 09:12

Ajax: Kluivert kiakadt, nem hosszabbítja meg a szerződését

Justin Kluivertnek finoman fogalmazva nem nyerte el a tetszését, hogy az Ajax a tudtán kívül próbálta meg eladni a Tottenhamnek: a holland válogatott támadó emiatt úgy döntött, nem hosszabbítja meg szerződését a klubbal.

HIRDETÉS
Justin Kluivert csalódott az Ajaxban (Fotó: AFP)

 

A 19 esztendős játékos – aki a korábbi kiváló futballista, Patrick Kluivert fia – impresszív teljesítményével több európai élcsapat figyelmét is felkeltette. A 30 bajnokin tízszer betaláló támadó iránt a Manchester United érdeklődik élénken, míg a Tottenham az Ajax kezdeményezésére tárgyalt is a hollandokkal, ez pedig kiverte a biztosítékot Kluivertnél.

„Nem hosszabbítom meg a szerződésemet az Ajaxnál, túl sok dolog történt. Semmi erkölcsösség, csakis a bizonytalanság, a tudtomon kívül próbáltak eladni a Tottenhamnek. Az utolsó pillanatban értesültem róla. Ez nem az Ajaxra vet rossz fényt, hanem a klubnál dolgozó emberekre” – mondta az ifjabb Kluivert a holland Volkstrantnak.

A válogatottban márciusban bemutatkozó Kluivert szerződése 2019 nyaráig érvényes az Ajaxnál.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 10:56:06

Minden más foci MAROSI GERGELY

Két országban emlékeztek a 83 évesen elhunyt Aldyr Garcia Schlee – a brazil „kanári” szerelés megálmodója – munkásságára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS