Ajánló: futballisták csodás felsőtesttel

Vágólapra másolva!
2021.06.14. 20:06
Ma már rendkívül fontos, hogy egy profi labdarúgónak milyen a megjelenése. Az izmos felsőtest nemcsak látványos, hanem előny is a test test elleni küzdelemben. Íme három sztárfutballista!

A modern labdarúgás elengedhetetlen kelléke a közelharc. A mérkőzésen a játékosok rengeteget ütköznek, és egyáltalán nem mindegy, hogy az ilyen helyzetekből győztesként vagy vesztesként kerülnek ki. Ebből kifolyólag a profi focistáknak több figyelmet kell fordítaniuk felsőtestük fejlesztésére. A kigyúrt kar- és mellizom nemcsak a közelharcokban jön jól, de esztétikai látványnak sem utolsó. Ne felejtsük, egyre több hölgy néz labdarúgó-mérkőzéseket – többek között a most zajló Európa-bajnokságot is –, és ebben nagy szerep jut a focisták vonzó megjelenésének.

Bár nem várhatjuk el a játékosoktól, hogy úgy nézzenek ki, mint a pankrátorok, egy magára valamit is adó focista állandóan karbantartja izmait. A következőkben eláruljuk, hogy három kiváló labdarúgó – akik pályára lépnek az Eb-n is –, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski és Marcus Rashford milyen módszerekkel építette fel és trenírozza a felsőtestét. Három játékos, három megközelítés. Nézzük, ki milyen utat választott!

Cristiano Ronaldo

Köztudott, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus sztárja rendkívül sokat ad a megjelenésére. Ez nemcsak abban nyilvánul meg, hogy mindig tökéletesen belőtt frizurával jelenik meg még az edzéseken is, hanem hogy izmosra gyúrta felsőtestét. Megvolt rá az oka, hiszen gyerekkorában nem sok jóval kecsegtették.

„Tizenkét évesen azt mondták, bár nagyon tehetséges vagyok, a véznaságom miatt sohasem lesz belőlem profi labdarúgó. Egy életre belém vésődött ez a mondat, és elhatároztam, a jövőben több figyelmet szentelek a testemnek” – emlékezett vissza.

A teljes cikket elolvashatja a csupasport.hu weboldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik