AEK Athén: gázpalackot robbantottak az argentin légiós háza előtt

Vágólapra másolva!
2011.03.25. 09:16
Gázpalackok robbantak fel Ignacio Scocco háza előtt csütörtökön. Az AEK Athén labdarúgócsapatának argentin légiósa és családja nem sérült meg.

Nagy valószínűséggel néhány AEK-szurkoló követte el a bűncselekményt, amelyet az athéni klub közleményben ítélt el.

A három gázpalack kisebb károkat okozott Scocco kétszintes házában, az épületben tartózkodó 25 éves futballista, modellként dolgozó felesége, Melissa Pochettino és nemrég született kislányuk azonban nem sérült meg.

A görög sajtó szerint AEK-szurkolók állnak az eset mögött, akiket csapatuk múlt heti, Olympiakosztól elszenvedett 6–0-s veresége dühített fel – a nagy rivális pireusziak kiütéses sikerükkel begyűjtötték 38. bajnoki címüket is.

Az AEK jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán, 14 ponttal lemaradva a második helyen található Panathinaikosztól, azonban bejutott a Görög Kupa döntőjébe, ahol az Atromitosszal csap majd össze áprilisban.

Scocco 2008-ban igazolt a mexikói Pumastól az athéni együttesbe, amellyel tavaly novemberben megújította a szerződését (három esztendővel hosszabbított), ám a történtek után lehet, hogy lemond évi egymillió euró körüli fizetéséről, és klubot vált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik