Skócia: a társa felé dobta a szlalomrudat, döbbenten látta, hogy beleállt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 07:57
null
Thompson és a szlalomrúd – a csapatkapitány nagy bolondságot követett el (Fotó: Action Images)
Megdöbbentő eset történt a skót élvonalbeli St. Mirren labdarúgócsapatának edzésén. A sereghajtó paisley-i klub csapatkapitánya, Steven Thompson poénból társa, John McGinn felé dobott egy szlalomrudat, és elképedve látta, hogy a hegyes végű eszköz beleáll a fiatal játékosba.

A most nyilvánosságra került eset a St. Mirren múlt hét csütörtöki edzésén történt. A BBC beszámolója szerint egy gyakorlat közben McGinn leszerelte a cselező Thompsont, aki viccből utána hajított egy szlalomrudat. A csapatkapitány elszörnyedve látta, hogy az eszköz egy centi mélyen belefúródott McGinn combjába.

A szlalomrúd elszakított egy izmot, de maradandó károsodást nem okozott. McGinnt kórházba kellett szállítani, legalább három hétre kiesett, szezonja elképzelhető, hogy véget ért. Ami azt illeti, sokkal rosszabbul is járhatott volna.

„Rettenetesen érintett az eset, el vagyok szörnyedve attól, amit tettem. Ostoba viccnek indult, csak poénból dobtam oda a szlalomrudat. Teljesen hülye voltam, katasztrofális következményekkel járt a cselekedetem. Nem lett túl vicces az eredmény…” – vallott az elkeseredett Thompson a Scottish Sunnak. A csapatkapitány a Kilmarnock elleni 4–1-es győzelemért kapott prémiumát McGinn-nek adta.

A St. Mirren nem kívánta kommentálni az ügyet a BBC-nek, csak annyit közölt, hogy belső vizsgálat keretében rendezi azt.

Thompsonnak nem ez az első különös esete labdarúgó-pályafutása során: még a Cardiff City játékosaként egy alma felszeletelése közben vágott el egy ideget a kezében, majd egy évvel később, már átadólistára téve szabadságra ment, leesett egy banáncsónakról, és ágyéksérülést szenvedett, meg kellett műteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik