HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2010.01.21 12:37 Frissítve: 2013.05.03 02:21

A Realra volt pénz, a világításra nem

2.6 millió eurót kapott tízórás tiranai kiruccanásáért a Real Madrid labdarúgócsapata, amely szerda este felkészülési mérkőzést játszott az albán fővárosban a helyi első osztályú Gramozi együttese ellen. A találkozón kisebb botrány alakult ki, amikor nyolcvan percre elment a világítás.

HIRDETÉS
A szurkolók nem igazán örültek a világítási problémáknak (Action Images)
A szurkolók nem igazán örültek a világítási problémáknak (Action Images)

A leggazdagabb albánként emlegetett Rezart Taci olajmágnás hozta tető alá a spanyol királyi gárda tiranai látogatását, amelynek csúcspontja az esti meccs volt. A 15 ezer néző hatalmas örömére a hazaiak szerezték meg a vezetést a találkozó elején, de a vendégek brazil aranylabdás irányítója, Kaká még a szünet előtt egyenlített.

A folytatást kisebb botrány előzte meg, mivel a tiranai Nemzeti Stadionban kialudtak a fények, s csak mintegy nyolcvan perc után sikerült megjavítani a világítást. A felháborodott, és öngyújtók seregét a pályára dobáló szurkolók dühödt kiabálással tiltakoztak, amiért Albánia legmodernebb futballstadionja csaknem egy mérkőzésnyi időre teljes sötétségbe borult. A kényszerszünetet követően lejátszották a második félidőt, amely egy gólt hozott: a Real francia csatára, Karim Benzema tíz perccel a vége előtt talált be az albán csapat kapujába.

A REAL MADRID ALBÁNIAI GYŐZELME
 
  

 

A madridiaknál – kivéve a válogatott kapus Iker Casillast – valamennyi nagy sztár játszott, így a portugál Cristiano Ronaldo és a csapatkapitány Raúl, továbbá Guti és Sergio Ramos is.

Az elnöki díszpáholyban foglalt helyet az albán nagyvállalkozóval egyetemben a spanyol klub elnöke, Florentino Pérez, de megjelent az albán kormány több tagja, s jelen volt Spanyolország tiranai nagykövete is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 10:56:06

Minden más foci MAROSI GERGELY

Két országban emlékeztek a 83 évesen elhunyt Aldyr Garcia Schlee – a brazil „kanári” szerelés megálmodója – munkásságára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS