A Lyon megegyezett a Bordeaux-val Gourcuffről

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2010.08.24. 08:40
null
Crisnek hamarosan már csak az edzéseken kell tartania Gourcufftől (Fotó: Action Images)
Címkék
A francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lyon megegyezett a Bordeaux-val Yoann Gourcuff átigazolásával kapcsolatban: a 22-szeres francia válogatott irányító 22 millió euróért válthat országon belül klubot, miután átmegy az orvosi vizsgálaton.
Azok után, hogy a 24 éves játékos csak a cserepadon kapott helyet a PSG elleni vasárnapi találkozón – amelyen nem mellesleg a 74. percben állt be, és a 94. percben győztes gólpasszt adott Michaël Cianinak – nem az volt a kérdés, hogy távozik-e a bordeaux-iaktól, hanem, hogy mikor. Erre végül hétfő este érkezett válasz a Lyon hivatalos honlapján.

„Az Olympique Lyon bejelenti, hogy megegyezett a Girondins Bordeaux-val Yoann Gourcuff átigazolásával kapcsolatban. A játékos hosszú távú szerződést köt a klubbal, miután átment az orvosi vizsgálatokon”.

A 2008–2009-es szezon legjobb Ligue 1-ben szereplő játékosának választott Gourcuff 22 millió euróért cserébe érkezik a Lyonhoz, de később, a játékos esetleges eligazolása után további, maximum négy és fél milliót kaphat a Bordeaux.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik