Válogatott: „Stieber Zoli megérdemli a válogatottságot" - Király

Vágólapra másolva!
2011.08.30. 10:01
Címkék
Régi ismeretség, mondhatjuk, barátság az övék, ám a 81-szeres válogatott kapus és Stieber Zoltán most először edzett együtt a telki központban. Király szerint a fiatal középpályás sokat tett azért, hogy válogatott legyen.

Akárcsak egy szerető báty, úgy próbálja segíteni tizenkét évvel fiatalabb játékostársát Király Gábor.

Mindketten ugyanakkor játszottak Angliában, majd közel azonos időben igazoltak Németországba, ám nem ez az egyetlen közös vonás az életükben: Vas megyeiek, és most a válogatott edzőtáborában is együtt készülhetnek.

„Zoli megérdemelte ezt a lehetőséget – mondta a Nemzeti Sport Online munkatársának Király Gábor –, nagyon örült a válogatott meghívónak. Ő a tipikus példája annak, hogy ha egy tehetséges fiatal keményen dolgozik, akkor azt mások is elismerik. Nem lennék meglepve, ha később meghatározó tagja lenne a válogatottnak, persze ehhez még el kell telnie egy kis időnek."

Maga az érintett mosolyogva, szerényen hallgatta rutinos társát, és csak annyit fűzött hozzá: „Pénteken szívesen lennék kezdő, de akkor sem leszek csalódott, ha nem lépek pályára. Már az is nagy megtiszteltetés, hogy kerettag lehetek. Sokkal fontosabb, hogy nyerjünk, akár egy olyan 'hasas' góllal is, amint amilyet legutóbb kaptunk Ibrahimovictól."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik