Válogatott: Stieber is megjött, Vinícius kisebb sérülése

Vágólapra másolva!
2018.09.04. 20:37
Kedden, nem sokkal dél után az utolsó kerettag is megérkezett Telkibe Stieber Zoltán személyében, a magyar labdarúgó-válogatott pedig két edzéssel folytatta a hétfőn megkezdett munkát a soron következő Nemzetek Ligája-mérkőzések előtt.  

Az mlsz.hu beszámolója szerint Marco Rossi szövetségi kapitány kedd délelőtt és délután is foglalkozást tartott a kerettagoknak, akik közül a kisebb sérüléssel bajlódó Vinícius, illetve a Washingtonból csak kora délután megérkezett Stieber Zoltán nem végzett teljes értékű edzésmunkát.

A többi labdarúgó mindkét tréningen főleg taktikai feladatokat gyakorolt. Emellett a játékosok és a szakmai stáb tagjai egyéni fotózáson is részt vettek, de elkészült a Rossi vezette válogatott első közös csapatfotója is.

A szövetségi kapitány elégedett volt a ma elvégzett munkával.

A mai két edzés során elsősorban a stabil védekezést gyakoroltuk, ugyanakkor több más olyan elképzelést is kipróbáltunk, amely segíthet majd minket a következő két mérkőzésen – mondta Marco Rossi az mlsz.hu-nak. – Nagyon elégedett voltam a fiúk munkájával, hiszen két hosszú tréninget tartottunk, és mindkettőn nagy intenzitással, keményen végezték a feladatokat.”

A csapat holnap ismét két edzéssel folytatja a felkészülést a szombati, Finnország és a jövő keddi, Görögország elleni Nemzetek Ligája-meccsekre.

A KERET
Kapusok:
Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Kovácsik Ádám (Mol Vidi FC)
Védők
: Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Vinícius (Mol Vidi FC), Lang Ádám (CFR Cluj), Bese Barnabás (Le Havre), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Fiola Attila (Mol Vidi FC), Litauszki Róbert (Újpest FC), Tamás Krisztián (Mol Vidi FC)
Középpályások:
Kleinheisler László (FK Asztana), Kalmár Zsolt (DAC), Kovács István (Mol Vidi FC), Pátkai Máté (Mol Vidi FC), Nagy Ádám (Bologna), Nagy Gergő (Bp. Honvéd FC)
Támadók:
Szalai Ádám (Hoffenheim), Sallai Roland (Freiburg), Sallói Dániel (Sporting Kansas City), Stieber Zoltán (D.C. United), Varga Roland (Ferencváros), Eppel Márton (Kajrat Almati)

NEMZETEK LIGÁJA, C-LIGA
2. CSOPORT
Szeptember 8., szombat
18.00, Tampere: Finnország–MAGYARORSZÁG
20.45: Észtország–Görögország
Szeptember 11., kedd
20.45, Budapest, Groupama Aréna: MAGYARORSZÁG–Görögország
20.45: Finnország–Észtország
Október 12., péntek
20.45, Athén: Görögország–MAGYARORSZÁG
20.45: Észtország–Finnország
Október 15., hétfő
20.45, Tallinn: Észtország–MAGYARORSZÁG
20.45: Finnország–Görögország
November 15., csütörtök
20.45: Görögország–Finnország
20.45: Budapest, Groupama Aréna, MAGYARORSZÁG–Észtország
November 18., vasárnap
20.45: Budapest, Groupama Aréna, MAGYARORSZÁG–Finnország
20.45: Görögország–Észtország

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik