Válogatott: sokat javult Pintér Attila közérzete

Vágólapra másolva!
2014.06.08. 15:31
null
Pintér Attila még nem tudta visszanézni a kazahok elleni mérkőzést (Fotó: Czerkl Gábor)
Sokat javult Pintér Attila közérzete, de a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya továbbra is kórházban tartózkodik szombati műtétje után – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség.

 

Pintér Attila nem ünnepelhette a válogatottal a kazahok elleni 3–0-s sikert, mert szombat délután egy rosszullét miatt kórházba kellett vinni – írja az mlsz.hu. Segítője, Farkas József elmondta: a szövetségi kapitány már a szombat délelőtti edzésen sem érezte jól magát, de kora délután lett annyira rosszul, hogy az orvosi stáb tanácsára kórházba kellett vinni.

„Reggel még megtartottuk az edzést, de már ott sem érezte jól magát. A délutáni pihenő közben hívott telefonon, hogy rosszul van, később letusolt, de amikor visszaért a szobába, majdnem összeesett. Ekkor szóltunk a csapatorvosnak, aki megvizsgálta, majd azt javasolta, vigyük kórházba Attilát. A válogatott tagjai nagyon aggódtak érte, nehéz volt ilyen szituációban a dolgukra koncentrálniuk” – árulta el Farkas József.

Pintér Attila a mérkőzés alatt szakszerű és alapos ellátásban részesült, a beavatkozás jól sikerült. A kapitány közérzete vasárnapra nagyot javult, sokkal jobb színben fogadta az őt meglátogató MLSZ-munkatársakat. Elmondta: a szombati meccset még nem tudta visszanézni, pedig nagyon kíváncsi, hogy milyen teljesítménnyel sikerült legyőzni a kazahokat. Pintér Attila orvosa arról tájékoztatta az MLSZ sajtóosztályát, hogy a kapitány panaszait kiváltó okok megszűntek, de hétfőn további vizsgálatok várnak rá, és ezeket követően dől el, hogy mikor hagyhatja el a kórházat.

Az orvosok egyelőre minél több pihenést javasoltak Pintér Attilának, ezért a szövetség arra kéri a sajtó munkatársait és a szurkolókat, hogy legyenek türelemmel a kapitány közszereplését illetően. Mihelyst Pintér Attila kipiheni a betegség megpróbáltatásait, ismét a média és a nyilvánosság rendelkezésére áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik