Válogatott: sérülések nehezítik Szélesi dolgát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.05. 21:42
null
Guzmics és Fiola sem játszhat az év utolsó két válogatott meccsén (Fotó: AFP)
November 9-én, csütörtökön Luxemburgban lép pályára a magyar futballválogatott, öt nappal később pedig az év utolsó meccsén Costa Ricát fogadja. A megbízott szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán 25 fős keretéből ketten biztosan hiányoznak.

 

A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy Fiola Attila és Guzmics Richárd sérülés miatt nem csatlakozott a válogatott keretéhez. A szakmai stáb a hétfőn dönt arról, hogy helyükre szükséges lehet-e más játékosok meghívása.

Telkibe egyébként tizenhét játékos érkezett meg vasárnap délután, a többiek hétfőn csatlakoznak majd a kerethez. Utolsóként Bese Barnabás érkezik majd kedden, hiszen csapata, a Le Havre hétfő este lép pályára a francia másodosztály 14. fordulójában, a listavezető Reims ellen.

A vasárnap esti regeneráló edzést megelőzően Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány megtartotta az első megbeszélést a csapat számára, amelyen bemutatta Belvon Attilát, akit erre a két mérkőzésre a pályaedzői feladatok elvégzésére kért fel, de természetesen az idei utolsó két mérkőzést követően a nemzeti csapat irányítását átvevő Georges Leekensszel is találkoztak a játékosok.

 



FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
November 9.: Luxemburg–Magyarország
November 14.: Magyarország–Costa Rica

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:Dibusz Dénes (Ferencváros), Gróf Dávid (Budapest Honvéd), Kovácsik Ádám (Videoton)
Védők:Bese Barnabás (Le Havre), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korcsmár Zsolt (Midtjylland), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Szabó János (Paks), Vinícius (Videoton)
Középpályások:Balogh Balázs (Puskás Akadémia), Elek Ákos (Kajrat Almati), Nagy Ádám (Bologna), Pátkai Máté (Videoton)
Támadók:Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Németh Krisztián (New England Revolution), Nikolics Nemanja (Chicago Fire), Priskin Tamás (Ferencváros), Sallai Roland (APOEL), Stieber Zoltán (D. C. United), Ugrai Roland (DVTK), Varga Roland (Ferencváros)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik