Válogatott: román össztűz Miriutára, aki a tükörbe tud nézni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.16. 15:40
Hatalmas felháborodás követte Romániában Miriuta Vasilének, a kolozsvári CFR vezetőedzőjének a kijelentését, miszerint szívesen segít Pintér Attila magyar szövetségi kapitánynak, ha felkéri a román válogatott taktikai elemzésére a két csapat október 11-i bukaresti Eb-selejtező mérkőzése előtt.

Valeriu Rachita, Victor Piturca szövetségi kapitány másodedzője odáig ment, hogy felháborodva kijelentette, a válogatottba nem hívnak meg játékosokat Miriuta csapatából, a CFR Clujból.Valeriu Rachita, Victor Piturca szövetségi kapitány másodedzője odáig ment, hogy felháborodva kijelentette, a válogatottba nem hívnak meg játékosokat Miriuta csapatából, a CFR Clujból.

„Csodálkoznék, ha ezek után tükörbe tudna nézni” – tette hozzá az asszisztens.

„A klubnál nem engedem meg a játékosoknak, hogy a válogatottjuk taktikájáról beszéljenek. Ami pedig a tükröt illeti, bele tudok nézni, és egy jóképű embert látok minden reggel” – válaszolta Miriuta a román DIGI Sport műsorában.

A 45 éves edző – megszakításokkal – 12 éven át játszott Magyarországon a Győri ETO, a Videoton, a Ferencváros, az Újpest és a Bp. Honvéd színeiben, 2000 és 2003 között kilencszer szerepelt a magyar válogatottban, és gólt is szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik